Detachering via AssistCare Solutions

Wij zijn op zoek naar jou!

AssistCare Solutions is altijd op zoek naar flexwerkers, die ons willen ondersteunen om werkzaamheden op de bloedafname te verrichten.

Heb jij een zorgachtergrond of heb jij interesse in werken in de zorg?

Ben jij Doktersassistente, Verpleegkundige, Verzorgende IG, geneeskunde student of volg je een opleiding in de zorg en wil je wat extra uren werken? Meld je dan aan bij ons.

Iedereen is welkom!

Als de voorbehouden handeling venapunctie jou aanspreekt neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met jou in gesprek, ook als je nu niet werkzaam bent in de zorg.

Een groot voordeel van werken voor AssistCare Solutions is de flexibiliteit in je uren. Werk jij liever in de ochtend, zodat je nog iets aan je middag hebt? Geen probleem. Daarnaast kun je jouw lichamelijk belastende functie in de zorg goed vervangen voor een functie in de bloedafname.

Een bloedmooie baan met volop patiëntcontact.

mensen

Schrijf je in voor detachering

Werkplekken

  • Huisartsen
  • Ziekenhuis labs
  • Trombose dienst
  • Zelfstandige labs
  • Ambulant en overig

Voor bedrijven

Heeft uw organisatie een medewerker bloedafname nodig? Bij AssistCare Solutions bent u op het juiste adres.

Assistcare Solutions biedt gekwalificeerde medewerkers aan voor verschillende locaties. U kunt hierbij denken aan werkplekken in de ambulante zorg, bij de huisarts, in verpleeg- en ziekenhuizen en op elke andere werkplek waar tijdelijk of langdurig hulp met bloedafname nodig is.

Ook voor acute problemen door afwezigheid van vaste medewerkers kan AssistCare Solutions u helpen deze werkplekken tijdelijk of langdurig in te vullen.

De professionals van AssistCare Solutions zijn breed inzetbaar en zeer flexibel. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om samen met u de juiste kandidaat op de juiste werkplek te plaatsen om zo elk tekort op te lossen. Elke gekwalificeerde medewerker is door AssistCare Solutions gescreend en beschikt over een VOG. Door gebruik te maken van onze detachering heeft u geen omkijken naar de personeelsadministratie.

AssistCare Solutions staat voor service en kwaliteit!

Bent u op zoek naar een medewerker bloedafname? Vul dan hieronder het contactformulier in of bel AssistCare Solutions op 0411-788100.

Schrijf je in zakelijk